За нас

Дългосрочната стратегия на www.fullauto.bg е да изгради прозрачни отношения със своите клиенти, независимо от това дали са корпоративни или крайни потребители, какъв е обемът на поръчката или дестинацията на доставката. При нас няма да видите задраскани цени на повечето продукти, както и оцветени в червено специални промоционални предложения, тъй като в повечето случаи т. нар. “задраскани” цени не са актуални на пазара от доста време. В нашия онлайн магазин промоциналните цени ще бъдат наистина такива и ще са валидни за определени продукти, а не за почти целия ни асортимент.
Положен е старателен интелектуален труд по отношение на изграждането на инфраструктурата и визията на самия сайт. Детайлно сме работили и по оперативната част, тъй като за нас най-важното е да правим това, което казваме. Винаги сме отворени към идеи от ваша страна, които смятате, че биха допринесли за подобряването на нивото на нашите услуги, комфорта на пазаруване в онлайн магазина ни или до по-продуктивното изпълнение на поръчките.
Какво?
 В нашия сайт ви предлагаме продукти от ниския до високия ценови клас. 
 Разполагаме с достъп до десетки хиляди артикули, голяма част от които не можем да поместим в нашия сайт. В случай, че търсите продукт, който не откривате в магазина ни, моля, оставете ни съобщение или ни потърсете на телефоните, посочени в сайта. Ние ще намерим търсения от вас продукт, използвайки същия метод на ценообразуване както за артикулите в сайта и ще се свържем обратно с вас

В числа

+
доволни клиента
+
Години опит
+
Чаши кафе